GRATIS WATCHFACE CODE

22102020

24 oktober 2020

Nieuws Online

Magazine

Zoektocht naar nieuw FIFA-talent van Nederland.

Zoektocht naar nieuw FIFA-talent van Nederland.

Team Gullit gaat op zoek naar hét nieuwe FIFA-talent van Nederland mensen, schitterende prijzen, vele followers en honderdduizenden viewers. Dit gaat niet over de wekelijkse taferelen die helden als Messi of Cristiano Ronaldo meemaken, maar over de wekelijkse setting voor e-sporters. E-sport is groot en de professionele e-sporters zijn de rocksterren van vandaag de dag. De voetbalgame FIFA is het best verkochte spel in Europa en telt in Nederland alleen al ruim 1,5 miljoen spelers. Daarom gaan Videoland en Team Gullit, het e-sports team van Ruud Gullit, op zoek naar hét nieuwe FIFA-talent van Nederland. Wie heeft altijd al gedroomd van een carrière als professionele e-sporter en verovert die ene plek in Team Gullit? Dat is te zien in de allereerste talentenjacht voor e-sporters: ‘The Next E-Talent: Team Gullit’.

De zoektocht start vandaag en opgeven kan hier. Komend voorjaar zijn de afleveringen van The Next E-Talent te zien bij Videoland. In vijf afleveringen gaat Team Gullit, onder leiding van Ruud Gullit himself, op zoek naar nieuw talent. En een plek in Team Gullit verover je niet zomaar, daarvoor moet je meer kunnen dan alleen een goed potje FIFA spelen. Hoe vermarkt je jezelf als e-sporter, hoe goed is je online presence en hoe maak je de juiste video’s en weet je honderdduizenden kijkers te boeien? Al deze skills en nog vele anderen, zowel fysiek als mentaal, worden getest in verschillende opdrachten en challenges.

Koen Weijland

Deze allereerste editie van The Next E-Talent wordt gepresenteerd door Koen Weijland. De man die als geen ander weet hoe het is om zijn geld te verdienen met de populaire game FIFA. Hij was de eerste professionele e-sporter bij een Nederlandse profclub ooit (Ajax) en werd sinds 2010 maar liefst vijf keer Nederlands Kampioen en stond twee keer in de halve finale van het Wereldkampioenschap FIFA.

Geef je op

Denk jij in het bezit te zijn van alle elementen die je van gewone gamer een succesvol e-sporter maken? Geef je dan op. Dinsdag 5 januari vindt een selectiedag plaats waarna uiteindelijk 11 spelers zich selecteren die de strijd aangaan in deze unieke talentenjacht. Deze 11-koppige selectie zal twee weken intrekken in de H20 Esports Campus Amsterdam. Deze campus wordt het decor voor de talentenjacht en hier worden ze beoordeeld en getraind door bekende talenten. Iedere aflevering vallen er spelers af, waarna slechts twee spelers de laatste en allesbeslissende finale-aflevering halen. De winnaar verovert een plek in de selectie van Team Gullit.

Over Team Gullit

Team Gullit is een e-sports team met zeven Nederlandse en internationale top FIFA-talenten. De talenten worden door de coaches van Team Gullit getraind. De afgelopen jaren hebben ze gezamenlijk meerdere nationale en internationale prijzen gewonnen. Lees hier alles over Team Gullit.

‘The Next E-Talent: Team Gullit’ is ontwikkeld door RTL Creative Unit en Team Gullit en wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland. De talentenjacht is komend voorjaar te zien bij Videoland

Redactie Tip.

HET WK DAKLOZEN 2019

KRYDA HET NIEUWE PRODUCER TALENT VAN 2019 EN WINNAAR PROJECT NEXT

Natasja Froger op zoektocht naar een huis..

Bondscoach Koeman roept 23 spelers op

Optimized with PageSpeed Ninja