Nieuws Online

Nieuws Online Magazine

Wehkamp gaat samenwerken met kookwinkel Cookinglife

Wehkamp gaat samenwerken met kookwinkel Cookinglife

Wehkamp gaat samenwerken met kookwinkel Cookinglife

Om de categorie koken & tafelen beter aan te laten sluiten op de vraag van de klant, is Wehkamp een samenwerking aangegaan met kookwinkel Cookinglife. Een expert op het gebied van keukengerei en kookartikelen. Sinds 26 november breidt Cookinglife het huidige Wehkamp assortiment uit met nieuwe producten en merken.

Om de categorie koken & tafelen beter aan te laten sluiten op de vraag van de klant, is Wehkamp een samenwerking aangegaan met kookwinkel Cookinglife. Een expert op het gebied van keukengerei en kookartikelen. Sinds 26 november breidt Cookinglife het huidige Wehkamp assortiment uit met nieuwe producten en merken. Daarmee biedt Wehkamp straks een relevant koken & tafelen assortiment van ruim 7.000 artikelen.

Met deze samenwerking heeft Wehkamp een partner gevonden die de hele koken & tafelen categorie naar een hoger niveau kan tillen. Niet alleen qua aantal artikelen, maar ook met de premium merken die toegevoegd worden. Bekende merken zoals Bodum, Joseph Joseph en Villeroy & Boch, maar ook de professionele messen van Diamant Sabatier en de herbruikbare verpakkingen van Bee’s Wax zijn straks bij Wehkamp verkrijgbaar.

Glenn Taylor, CSO bij Wehkamp: “Van bakvormen en keukenhulpjes tot pannen en serviezen; wij willen alles bieden wat een gezin nodig heeft in de keuken. Cookinglife is een professionele partner, waarmee we op een snelle manier ons huidige assortiment kunnen uitbreiden. Zij vullen een gat op binnen onze koken & tafelen categorie, waardoor onze klanten straks voor alles bij ons terecht kunnen.”

Eerder ging Wehkamp een samenwerking aan, waarbij de online shop voor het complete assortiment elektronica en huishoudelijke apparaten gebruikmaakt van BCC. Door deze partnerships verder uit te breiden, creëert Wehkamp nog sneller een breed, relevant en verrassend assortiment voor haar klanten.