28 november 2020
True monsters are made, not born

True monsters are made, not born

Ratched bestaat uit 8 afleveringen en is vanaf 18 september wereldwijd en exclusief beschikbaar op Netflix.

Alternate text

Sterrencast Ratched vertelt het verhaal van de sadistische verpleegster uit One Flew Over The Cuckoo’s Nest

Alternate text
Alternate text

Over Ratched. Het verhaal van Ratched van Ryan Murphy (American Horror Story) is geïnspireerd op het memorabele karakter ‘Nurse Ratched’ in One Flew Over The Cuckoo’s Nest van Evan Romansky.
In de bloedstollende dramaserie Ratched leren we Mildred Ratched kennen,  een verpleegster die werkzaam is in een toonaangevende psychiatrische inrichting in North Carolina. Mildred gedraagt zich als een voorbeeldige verpleegster, maar naarmate de tijd vordert verandert dit volledig. Terwijl Mildred meer betrokken raakt bij de verontrustende experimenten die op mensen worden uitgevoerd in de inrichting, verliest ze haar onschuld en zien we hoe een zorgzame vrouw verandert in een monster. 

Alternate text

De cast van Ratched bestaat uit Sarah Paulson als Mildred Ratched, Cynthia Nixon als Gwendolyn Briggs, Judy Davis als Nurse Betsy Bucket, Sharon Stone als Lenore Osgood, Jon Jon Briones als Dr. Richard Hanover, Finn Wittrock als Edmund Tolleson, Charlie Carver als Huck, Alice Englert als Dolly, Amanda Plummer als Louise, Corey Stoll als Charles Wainwright, Sophie Okonedo als Charlotte en Vincent D’Onofrio als Gov. George Wilburn. 
De uitvoerend producenten zijn Ryan Murphy, Ian Brennan, Sarah Paulson, Alexis Martin Woodall, Aleen Keshishian, Jacob Epstein, Jennifer Salt, Margaret Riley, Michael Douglas, Robert Mitas en Tim Minear.

Alternate text
Optimized with PageSpeed Ninja