The Friendlong Lekker eten met 1,5 meter

The Friendlong Lekker eten met 1,5 meter

SUBWAY introduceert The Friendlong Lekker eten met 1,5 meter

  We mogen weer. De terrassen op, de restaurants in en lekker eten met al je vrienden. Subway herkent de honger naar gezelligheid en weer lekker samen eten. Daarom biedt Subway, nu de horeca de deuren weer openzet, haar gasten een warm welkom met The Friendlong deal  – 1,5 meter aan Subs (5 footlongs). Ook geeft Subway een aantal limited edition Subs van 1,5 meter weg. Om zo de eerste gezamenlijke lunch met vrienden in de nieuwe 1,5-meter samenleving onvergetelijk te maken.

The Friendlong deal is te bestellen in alle Subways in Nederlad voor € 30,- en de limited editions zijn te winnen via @hanwe, @stefandevries95 en @brittscholte.  

Subway® biedt een vers alternatief voor traditioneel fast food en serveert 7 miljoen naar keuze belegde sandwiches per dag. Gasten kiezen uit 4,9 miljard combinaties van hoogwaardige proteïnen, verse groenten en dagelijks vers gebakken brood. ’s Werelds grootste restaurantketen biedt voedzame en overheerlijke Subs en salades in ongeveer 42.000 restaurants in meer dan 100 landen. In Nederland heeft Subway ruim 200 restaurants. Het Subway®-concept wordt ook online aangeboden op www.Subway.com en via de Subway® app, beschikbaar in de Apple App Store en Google Play.
Subway® werd meer dan 53 jaar geleden opgericht door de toen 17-jarige Fred DeLuca en dr. Peter Buck. Het is nog steeds een familiebedrijf met meer dan 21.000 franchisenemers wereldwijd. Subway® is een geregistreerd handelsmerk van Subway IP Inc.