Rabobank: Tijdelijk geen kosten voor je pinbundel.

Tijdelijk geen kosten voor je pinbundel
Ondernemers kunnen veel gevolgen ondervinden van het coronavirus. Zo kun je tijdelijk zonder inkomsten zitten, terwijl je wel betaalt voor de kosten van de pinbundel. Om je in deze periode tegemoet te komen, hanteren we vanaf 1 januari 2021 een alternatieve tarifering voor jouw pinbundel. Zodra de coronamaatregelen door de overheid weer worden versoepeld, bepalen we wanneer de reguliere tarifering weer in gaat.

Eerdere tariefswijzigingen: Om je in de coronaperiode tegemoet te komen hoefde je van 1 maart 2020 tot 1 augustus 2020 tijdelijk géén kosten voor je pinbundel te betalen. Omdat de coronamaatregelen vanuit de overheid daarna versoepelden werd de aangepaste tarifering in augustus weer opgeheven. Nu de maatregelen weer strikter zijn is de aangepaste tarifering vanaf 1 januari 2021 weer van kracht.

Tip: Verwerk je meer of of juist minder transacties dan beschikbaar in je pinbundel? Je kunt een keer per jaar je bundel gratis wijzigen in het Rabo OmniKassa Dashboard.

Voor alle klanten met een pinbundel wordt het aantal transacties afgerekend tegen het vaste transactietarief van € 0,04. Je betaalt dus tijdelijk géén kosten voor de pinbundel.

Voorbeeld: je hebt een pinbundel van 100 transacties. En in de maand januari heb je 2 transacties gedaan. Normaal gesproken zou je € 5,20 betalen voor de pinbundel. Maar met de nieuwe regeling betaal je: 2 x € 0,04 = € 0,08.

Deze nieuwe tarifering is van toepassing op alle pinbundels en is geldig vanaf 1 januari 2021.

Let op: Dit geldt alleen voor de standaard pinbundels. Heb je een aparte afspraak met je bank? Dan wijzigt er voor jou niets. Heb je hierover vragen, neem dan contact op met je vaste aanspreekpunt binnen de bank.

Redactie Tip.

Tagged: ,