Foto van de week sturen.

Graag met korte uitleg: Waar en wanneer is de foto gemaakt? Wat is er te zien? Wie is de fotograaf?

Door op versturen te klikken gaat u automatisch akkoord met onze voorwaarden.
Als u een afbeelding verzendt, doet u dit in overeenstemming met de algemene voorwaarden van Nieuwsonlinemagazine.nl

Door een foto bij te dragen via info@nieuwsonline.info stemt u ermee in ons een royaltyvrije, niet-exclusieve licentie te verlenen om het materiaal te publiceren en anderszins te gebruiken op elke manier die wij willen, en in alle media wereldwijd. Dit kan de overdracht van het materiaal voor onze andere websites omvatten; dit zijn alle gerenommeerde websites die het materiaal op geen enkele manier mogen wijzigen of beschikbaar stellen aan andere derden of de gedrukte media.

Het is echter belangrijk op te merken dat u nog steeds het copyright bezit van alles wat u bijdraagt ​​aan Nieuwsonlinemagazine.nl en dat als uw  afbeelding wordt geaccepteerd, wij ernaar zullen streven uw naam naast de Nieuwsonlinemagazine.nl website te publiceren. Nieuwsonlinemagazine.nl kan niet garanderen dat alle afbeeldingen worden gebruikt en we behouden ons het recht voor om uw opmerkingen enz. te bewerken.

U mag nooit tijdens het fotograveren uzelf of anderen in gevaar brengen, geen onnodige risico’s nemen en geen wetten overtreden.