Nieuwe collectie UPF50+ zwemkleding van Beach & Bandits bij UV-Fashions

Nieuwe collectie UPF50+ zwemkleding van Beach & Bandits bij UV-Fashions

Nieuwe collectie UPF50+ zwemkleding van Beach & Bandits bij UV-Fashions

Beach & Bandits collectie - UV-badpak Aloha regenboog - uv-fashions.nl

De nieuwe collectie ‘Spread Sunshine’ van Beach & Bandits bij UV-Fashions is om van te smullen. Een logische naam, want het verspreiden van een beetje zonneschijn is met deze eigenwijze teksten en vrolijke prints een fluitje van een cent. Daarnaast biedt de zwemkleding bescherming tegen UV-straling met UPF50+. Een win-win situatie dus! De zwemkleding is voordelig verkrijgbaar bij UV-Fashions.

‘Spread Sunshine collectie’
UV-Fashions presenteert de nieuwe collectie van Beach & Bandits. Deze bestaat uit UV-leggings met een hoge UV-beschermingsfactor, die de benen helemaal bedekken en mooie badpakken met korte of lange mouwen. Zo is er bijvoorbeeld de mooie ‘Surf’s Up legging’ of het ‘Stingray badpak’. Het merk heeft voor de nieuwe SS19 collectie laten inspireren door de prachtige surfstranden van Hawaii. Op de UV-werende kleding sieren zomerse elementen, zoals drinkende palmbomen, azuurblauwe golven en tropische schaaldieren. Naast frisse zomerse kleuren heeft het merk ook zwemkleding in zwart-wit en met Leopard print. Helemaal hip en passend bij de stijl die veel kleine fashionista’s aanspreekt.

Extra bescherming
Omdat is aangetoond dat een verbrande kinderhuid de kans op huidkanker op latere leeftijd verdubbelt, heeft UV-Fashions zwemkleding van Beach & Bandits met UPF50+. Naast het dragen van kleding met UPF 50+, waardoor 98% van de schadelijke UV-straling wordt geweerd, is het aan te raden om onbedekte delen iedere twee uur in te smeren met een zonnebrandcrème. Zo ben je er zeker van dat je kindje goed is beschermd en onbezorgd kan genieten in de zon! De badpakken en shorts bieden bescherming tegen zowel UVA- als UVB-stralen. De UV-pakjes hebben een rits om ze makkelijk aan en uit te trekken en zijn voorzien van platte naden, die huidirritatie voorkomen.

Nieuws Online Magazine