Nederlandse première van Maleficent 2

Nederlandse première van Maleficent 2

Nederlandse première van Maleficent 2

Kinepolis Jaarbeurs Utrecht en XITE hosten 14 oktober de Nederlandse première van Maleficent 2 

Elle Fanning is Aurora in Disney’s live-action MALEFICENT: MISTRESS OF EVIL

Spectaculaire fantasy staat je te wachten in Maleficent 2: Mistress of Evil. Het tweede deel van dit wereldwijde bioscoopsucces gaat op 14 oktober in première in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht en is vanaf 16 oktober in alle Kinepolis-bioscopen te zien. 

Op 14 oktober verwelkomen Kinepolis Jaarbeurs Utrecht en XITE filmmakers, -liefhebbers, acteurs en andere enthousiaste BN’ers op een vuurrode loper die matcht met de kleur van Angelina Jolie’s lippen. De indrukwekkende film waarin deze steractrice schittert, zal die avond voor het eerst in Nederland worden getoond in het beste beeld en geluid dat past bij deze Hollywood-blockbuster. 

Over Maleficent 2: Mistress of Evil
Jolie slaat haar waanzinnige vleugels uit tijdens de première van Maleficent 2, de sequel waar we sinds 2014 op hebben gewacht. In dit tweede deel zien we Maleficent en haar peetdochter Aurora. Ze trekken hun complexe familieband in twijfel wanneer ze in verschillende richtingen worden getrokken door naderende huwelijken, onverwachte bondgenoten en duistere nieuwe krachten. Hun loyaliteit wordt op de proef gesteld en ze moeten zich afvragen of ze echt familie kunnen zijn.

Naast Jolie schitteren ook Elle Fanning, Chiwetel Ejiofor, Sam Riley, Harris Dickinson, Ed Skrein, Imelda Staunton, Juno Temple, Lesley Manville en Michelle Pfeiffer in deze nieuwe Disneyfilm van regisseur Joachim Rønning.

Nieuws Online Magazine