Metallica’s S&M 2 concert op 9 en 13 oktober in Kinepolis

Metallica's S&M 2 concert op 9 en 13 oktober in Kinepolis

Metallica's S&M 2 concert op 9 en 13 oktober in Kinepolis


Op 9 en 13 oktober 2019 presenteert Kinepolis S&M 2 een must-see concert ter ere van het 20-jarig jubileum van Metallica’s baanbrekende S&M concert en album, opgenomen met het San Francisco Symphony orkest. Een unieke ervaring in het beste beeld en geluid!


Begeleid door The San Francisco Symphony Orchestra maakte Metallica in 1999 het album S&M. Nu, twintig jaar later, komen zij samen terug op het podium om dit legendarische album te vieren. 

Kinepolis vertoont op 9 en 13 oktober de registratie van de twee uitverkochte concerten die 6 en 8 september 2019 plaatsvinden in het Chase Center in San Francisco. Deze bioscooprelease bevat de Metallica ‘klassiekers’ uit het in 1999 verschenen S&M-album én symfonische bewerkingen van nieuwe nummers. Het wordt een opzwepende rockavond vol gierende gitaren en een heerlijke portie drums. Ook zie je een speciaal gefilmde introductie van de band. 


Een unieke kans voor jou en miljoenen fans over de hele wereld om even de tijd te vergeten en deze show te beleven in het beste beeld en geluid, vanuit een heerlijk ruime stoel. Dat wil je niet missen! Tickets zijn nu te koop.

Praktische info:

  • Wat: Concert: Metallica S&M 2
  • Wanneer: 9 oktober + 13 oktober (select aantal bioscopen)
  • Speelduur: +/- 150 min.
  • Ticketprijs: € 13,50, excl. toeslagen
  • Te beleven in: Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Enschede, Emmen, Groningen, Hoofddorp, Jaarbeurs Utrecht, Oss, Schagen, Zoetermeer, Cinerama.
  • Meer info
Nieuws Online Magazine