GRATIS WATCHFACE CODE

22102020

27 oktober 2020

Nieuws Online

Magazine

Louwman bundelt dealerbedrijven onder één naam

Louwman bundelt dealerbedrijven onder één naam

Louwman bundelt dealerbedrijven onder één naam

Louwman Group zet haar sterke familienaam ook op de vestigingen van Blauwendaal (Rotterdam en omstreken) en Rüttchen Automotive (Brabant, Zuid Holland en Gelderland). De activiteiten van dertien sales- en aftersales-vestigingen van de merken Mercedes Benz, Peugeot, Mitsubishi, Smart en Fuso worden voortgezet onder de naam Louwman.

Louwman Group behoort met meer dan zeventig vestigingen tot de grootste dealergroepen van Nederland. Het familiebedrijf hecht veel waarde aan haar klanten, en wil zo de herkenbaarheid en duidelijkheid voor hen vergroten: door één merknaam te gebruiken.

De definitieve naamswijziging van alle vestigingen van Blauwendaal en Rüttchen Automotive die sinds 2016 tot Louwman Group behoren is gedreven door onze strategie om alle dealerbedrijven binnen de Louwman Group vanuit de merknaam Louwman te laten opereren. Zoals dit al het geval is bij de activiteiten in Tsjechië en Zweden en bij Louwman Exclusive Cars.

De bedrijven Blauwendaal en Rüttchen Automotive hebben een enorme ontwikkeling doorgemaakt sinds de overname in 2016 door Louwman Group. De voor Louwman kenmerkende, hoge servicekwaliteit wordt door de naamswijziging nu ook expliciet verbonden met deze prachtige dochterbedrijven.

Door het bundelen van alle dealerbedrijven onder één merknaam, verbetert Louwman ook haar online aanwezigheid en ontstaat er een zichtbaar grote dealergroep met landelijke dekking. Hierdoor kan Louwman de zakelijke en particuliere klant overal en altijd herkenbaar onder één naam bedienen.

Optimized with PageSpeed Ninja