Nieuws Online

Online Nieuws

DKV verwelkomt Michel van Doorn als Sales Manager Financial Services

DKV MOBILITY SERVICES Group (“DKV”), één van de meest toonaangevende serviceproviders op gebied van wegvervoer en logistiek, welkomt Michel van Doorn als Sales Manager Financial Services.
Als Sales Manager Financial Services van DKV zal Van Doorn verantwoordelijk zijn voor alle huidige en toekomstige financiële diensten van DKV Euro Service. Voor nu zijn dat de Refund Services (btw- en accijnsterugvordering).
“Ik hoop, en verwacht, de dienstverlening van Refund Services nog verder te verbeteren en daarmee onze klanten optimaal te ontzorgen, zodat zij zich kunnen focussen op hun eigen onderneming”, vertelt Michel van Doorn. “Om diverse redenen maken niet alle DKV klanten gebruik van de Refund Services. Voor de klant is het niet alleen efficiënter, maar ook kostenbesparend om dit door DKV te laten verzorgen. Mijn doel is dan ook zoveel mogelijk klanten op de juiste manier te adviseren over de mogelijkheden en vooral de kansen van Refund Services.”
Vragen over Financial Services? Neem dan nu contact op met Michel van Doorn via +31 6 303 345 02 of michel.vandoorn@dkv-euroservice.com.

Meer informatie is te vinden op www.dkv-euroservice.com

Over DKV Euro Service
DKV Euro Service is al ruim 85 jaar een van de meest toonaangevende serviceproviders op gebied van wegvervoer en logistiek. Variërend van verzorging onderweg zonder contante betaling bij ruim 80.000 acceptatiepunten tot aan tol afrekenen en btw-restitutie, biedt DKV tal van diensten met als doel kostenoptimalisatie en effectief fleetmanagement op de Europese wegen. DKV behoort tot DKV MOBILITY SERVICES Group, die ca.1000 medewerkers heeft en in 42 landen vertegenwoordigd is. In 2018 behaalde de groep een omzet van 8,6 miljard euro. Momenteel zijn er meer dan 3,7 miljoen DKV CARDS en on-board units in omloop bij meer dan 200.000 klanten. In 2018 is de DKV CARD voor de veertiende keer op rij onderscheiden als Beste Merk in de categorie fuel en service cards.

Tagged: , ,