GRATIS WATCHFACE CODE

22102020

24 oktober 2020

Nieuws Online

Magazine

DI-RECT grote winnaar 3FM Awards 2020

Ook Typhoon en Eefje de Visser ontvangen award tijdens uitreiking speciale publieksprijzen in coronatijd

DI-RECT wint 3FM Award voor Beste Livestream en Beste Track. Fotocredit: NPO 3FM/Nathan Reinds
Vanavond zijn in Het Patronaat in Haarlem de 3FM Awards 2020 uitgereikt. Een bijzondere editie voor NPO 3FM, waarin het vieren van Nederlandse muziekinitiatieven tijdens de coronaperiode centraal stond. DI-RECT is met twee 3FM Awards de grote winnaar van de avond en werd bekroond met een award voor Beste Track en Beste Livestream. Tussendoor werd geschakeld naar exclusieve live-optredens op verschillende plaatsen in Nederland en de show werd gepresenteerd door 3FM-dj’s Frank van der Lende en Eva Koreman.

DI-RECT mocht in Den Haag beide awards in ontvangst nemen van 3FM-dj Sagid Carter. Typhoon werd in zijn woonplaats Zwolle verrast door ochtend-dj Sander Hoogendoorn met een award voor Beste Muzikale Initiatief. 3FM-dj’s Frank van der Lende en Eva Koreman reikten woensdagavond in De Vooravond al de Schaal van Rigter uit: de 3FM Award voor het meest gedraaide liedje van Nederlandse bodem. Eefje de Visser nam de prijs in ontvangst voor haar nummer ‘Oh’. Ook kreeg de Nederlandse band Wies de 3FM Talent Award die zij eerder dit jaar al gewonnen hebben.

Rapper Typhoon wint 3FM Award voor Beste Muzikale Initiatief. Fotocredit: NPO 3FM/Raymond van Olphen
Alle winnaars op een rij:

Beste Track
DI-RECT – ‘Soldier On’

Beste Muzikale Initiatief
De Tuin van 2020, opgezet door onder andere Typhoon

Beste Livestream
DI-RECT live vanaf de Pier in Scheveningen

Schaal van Rigter
Eefje de Visser – ‘Oh’

3FM Talent Award
Wies

Exclusieve live-sessies
Ondanks de geldende coronamaatregelen heeft 3FM ervoor gezorgd dat zoveel mogelijk fans konden genieten van exclusieve live-optredens van DI-RECT, Eefje de Visser en Typhoon. Typhoon trapte af met een optreden in poppodium Hedon in Zwolle, gevolgd door Eefje de Visser in het Chassé theater in Breda en als afsluiter de grote winnaar DI-RECT in Den Haag. In het Patronaat in Haarlem kwam alles samen: 3FM-dj’s Frank van der Lende en Eva Koreman praatten de avond aan elkaar en kondigden de winnaars aan. Ook waren er optredens van EUT, Wies en Akwasi, die ondanks een leeg Patronaat een bijzonder optreden voor de luisteraars en kijkers van 3FM weggaven.

Over de 3FM Awards 2020
De 3FM Awards zijn publieksprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten. De awardshow vond plaats op donderdag 1 oktober, waar vanwege de coronamaatregelen maar een beperkte hoeveelheid mensen bij mochten zijn. Luisteraars konden via 3fm.nl/awards de winnaars bepalen in de volgende categorieën: Beste Track, Beste Livestream en Beste Muzikale Initiatief. De Schaal van Rigter is de 3FM Award voor de meest gedraaide Nederlandse track in het afgelopen jaar. De uitreiking van de 3FM Awards was op 1 oktober live te zien via NPO 3FM, 3fm.nl en via het YouTube- en alle social media-kanalen van NPO 3FM te volgen. Zondagavond om 23.05 uur is er ook nog een samenvatting te zien op NPO 3. Meer info: 3fm.nl/awards.

Redactie Tip.

https://www.nieuwsonlinemagazine.nl/in-caribisch-nederland-werken-meeste-ouders/
Optimized with PageSpeed Ninja