Buddha to Buddha zes stappen verwijderd van Beyoncé

Nieuws

Buddha to Buddha zes stappen verwijderd van Beyoncé

Sieradenmerk Buddha to Buddha gelooft dat in een wereld van digitalisering en individualisme, we steeds minder in real life verbinding staan met elkaar. Het merk wil weer terug naar echt contact.

Volgens de theorie van ‘six degrees of separation’ is iedereen op de wereld met elkaar verbonden in maximaal zes stappen. Via zes connecties, vrienden van vrienden, ben je gelinkt aan beroemdheden als Beyoncé of Obama. Voor Buddha to Buddha staat dit jaar dan ook in het teken van connectie en lanceert de campagne “Embrace Connections”.

Embrace Connections
Met de campagne wil Buddha to Buddha je eraan herinneren dat menselijk contact altijd dichtbij is; dichterbij dan je denkt. De theorie is dan ook niet zomaar gekozen, want hij geldt nog steeds of misschien wel meer dan ooit. Iedereen is verschillend, heeft een andere stijl. Als mens zijn we de meest diverse soort. Man, vrouw, rijk, arm, jong en oud; Buddha to Buddha omarmt het feit dat iedereen verschillend is, maar geeft aan: “Uiteindelijk zijn we allemaal the human kind en zijn we op die manier met elkaar verbonden.”

Crafmanship
Net als iedereen op deze wereld zijn de sieraden van Buddha to Buddha ook uniek. Vakmanschap is de kern van hun filosofie. De premium en iconische sieraden worden met behulp van traditionele Balinese technieken met de hand gemaakt. Dit betekent dat iedere armband, ketting, ring of oorbel uniek is.