Black FriNAY: green week YAY

Plantsome plant 1 boom, per verkochte plant
Dit jaar geen kortingen tijdens Black Friday bij Plantsome. De online-aanbieder van planten is klaar met de gekte rondom dit verkoopspektakel. Megakortingen laten namelijk vaak geen ruimte over voor milieuvriendelijke producten en zorgen voor overconsumptie. Dit heeft een grote impact op het milieu. Daarom helpt Plantsome het milieu een handje en roept de ‘green week’ in het leven. In samenwerking met de Stichting OneTreePlanted plant het bedrijf van 25 november tot en met 2 december voor elke verkochte plant een boom.

Bomen helpen de lucht te zuiveren, water te filteren, absorberen schadelijke koolstof uit de atmosfeer en zijn de belangrijkste ingrediënten in 25% van alle geneesmiddelen. Heel belangrijk dus dat er genoeg bomen op de wereld staan! De non-profit organisatie Stichting OneTreePlanted is gericht op wereldwijde herbebossing door bomen te planten en is hiermee de perfecte partner van Plantsome voor de ‘green week’.

Lancering ‘Brakke Takke’
De ‘green week’ wordt nog groener. Plantsome lanceert dan namelijk haar ‘Brakke Takke’ collectie. Dit zijn planten met een kleine afwijking zoals een scheef blad of een verkeerde omvang. Normaal gesproken gooit de kweker deze kerngezonde planten weg. Plantsome geeft ze nog een kans door hen met een kleine korting via de webshop aan te bieden. Minder waste én een unieke plant gegarandeerd!

Kijk op www.plantsome.nl voor meer informatie of om een plant te bestellen. Van 25 november tot en met 2 december geeft een teller op de website aan hoeveel bomen er inmiddels geplant zijn.