Nieuws Online

Online Nieuws

Bij elke uitgevoerde APK een Carprof Donatie.

Bij elke APK een donatie aan verkeersslachtoffers

  • Garageformule CarProf doneert bijdrage bij elke uitgevoerde APK –
    CarProf, een garageformule met meer dan 70 onafhankelijke autobedrijven in heel Nederland, is partner geworden van Fonds Slachtofferhulp. Vorige week werd op het CarProf jaarevent een gezamenlijke APK-actie aangekondigd. Bij elke uitgevoerde APK doneert CarProf een bijdrage aan dit fonds.

  • TrafVic-Kids
    Binnen het fonds kiest CarProf voor steun aan TrafVic-Kids. Dit nieuwe project biedt specialistische hulp aan kinderen na een ernstig verkeersongeval. Met wetenschappelijk onderzoek en de ontwikkeling van (online) therapie aan kinderen die worstelen met psychische, sociale en gedragsmatige klachten. Met steun aan het fonds maakt CarProf zich de komende drie jaar hard voor verkeersslachtoffers. Op praktisch, emotioneel, financieel en juridisch vlak.
    50 cent per APK naar Fonds Slachtofferhulp

  • Van elke APK dragen alle CarProf-vestigingen in Nederland € 0,50 af aan Fonds Slachtofferhulp. Elke maand zal op de CarProf website een tussenstand van het opgehaalde bedrag gecommuniceerd worden. Als aftrap voor de samenwerking is op 23 januari een symbolisch bedrag aan het fonds overhandigd van € 3.500 voor de eerste 7.000 APK-keuringen dit jaar.

  • Harold van Gestel van CarProf: “CarProf staat voor kwaliteit en vakkundigheid. Onze monteurs doen er elke dag alles aan om auto’s goed en veilig de weg op te laten gaan. Zo kan een autoband met voldoende grip bij een noodstop het verschil maken tussen wel of geen botsing
Tagged: , ,