ADIDAS OUTDOOR VOOR DE REGENACHTIGE STAD

ADIDAS OUTDOOR VOOR DE REGENACHTIGE STAD

ADIDAS OUTDOOR VOOR DE REGENACHTIGE STAD

ADIDAS OUTDOOR LANCEERT MYSHELTER MET DE UITGAVE VAN HET ULTIEME COMMUTERJAS VOOR DE REGENACHTIGE STAD

Vandaag lanceert adidas Outdoor MYSHELTER, een nieuwe reeks jassen die expertise en technologie in de buitenlucht combineert met een stedelijke stijl. Via een verzameling weerbestendige jassen is MYSHELTER gebaseerd op onderzoek en inzichten van consumenten die in steden wonen met specifieke weersomstandigheden zoals Londen, New York, Shanghai en Tokio. De jassen combineren meer dan vijftig jaar expertise in zeer technische kleding, met moderne innovatie. Het eerste jasje dat wordt gelanceerd, is het MYSHELTER REGENJACK dat is ingesteld voor september 2019. Het MYSHELTER REGENJACK is voor het dagelijks leven en stelt jonge stedelijke makers in staat om het interieur achter te laten en hun stad te verkennen in elk weertype.
 
Adidas Outdoor is gebouwd voor bescherming tegen de elementen en heeft een jas ontwikkeld met technische expertise om comfort en droogte te bieden tijdens elke reis buiten. Een volledig gesealde constructie houdt de drager droog vanaf het moment dat hij het huis verlaat, terwijl een ademend membraan voorkomt dat warmte wordt vastgehouden tijdens het rijden.
 
Tim Janaway, algemeen directeur adidas Outdoor, zegt: “Met MYSHELTER willen we mensen in staat stellen tijd buitenshuis door te brengen. Niet alleen in de buitenlucht, maar in stedelijke omgevingen. Dankzij de nieuwste outdoortechnologie kunnen onze makers met het MYSHELTER REGENJAS creatief zijn en buiten leven, ongeacht het weer. MYSHELTER moedigt hen aan om te verkennen en houdt hen beschermd en comfortabel.
 
Het MYSHELTER REGENJAS is lichtgewicht en robuust en biedt weersbescherming die u tijdens het reizen kunt dragen, dragen of gemakkelijk kunt opbergen – perfect voor woon-werkverkeer in de binnenstad. Een uniek draagriemontwerp maakt handsfree woon-werkverkeer en optimaal warmtebeheer mogelijk. Een hoge kraag met verstelbare, opbergbare capuchon, vergezeld van een jukoverlayconstructie, die die belangrijke extra laag biedt voor extra waterbescherming.
 
Het MYSHELTER REGENJAS toont ook een zwart reflecterend logo en branding op een opvallende gele basis voor betere zichtbaarheid in stedelijke omgevingen.
 
Trouw aan het MYSHELTER ontwerpethos, zal MYSHELTER zijn assortiment urban jassen blijven ontwikkelen en uitbreiden, waardoor een verzameling weerspecifieke, technische bovenkleding ontstaat die functie naadloos combineert met stijl.