Adidas Lancering van de collectie Duurzame Innovatie

Adidas nieuws

Adidas Lancering

ADIDAS VAN STELLA MCCARTNEY PRESENTEERT DE HERKOMST / WINTER 19 COLLECTIE, DIE MEER DUURZAME INNOVATIE TOONT DOOR PRESTATIES EN STIJL

adidas van Stella McCartney blijft de grenzen verleggen in dameskleding met de herfst / winter 2019-collectie. De veelzijdige collectie bevat geavanceerde stoffen die helpen de impact op de planeet te verminderen, zonder afbreuk te doen aan de prestaties.
 
De materialen en productiemethoden die zijn gebruikt om de collectie voor FW19 te maken, omvatten gerecycled polyester gemaakt met Parley Ocean Plastic TM en geregenereerd ECONYLTM-garen. adidas gerichte technologieën, gebouwd om bestand te zijn tegen zowel de intensiteit van trainingen als de barre klimaatomstandigheden, zijn overal aanwezig, inclusief Boost TM, Climachill TM en Climalite TM.
 
Balancerende stijl en prestaties, de collectie combineert innovatieve technologieën met iconisch design. Stijlfiguren van de Stella McCartney FW19-landingsbaan, grafische prints en gedurfde netstructuur staan ​​in contrast met Stella’s favoriete zachte, blush kleurenpalet en aardetinten.
 
Hoogtepunten van dit seizoen zijn de nieuwe Warpknit Long Sleeve, een hoogwaardig gebreid kledingstuk met een tweede huidgevoel en een open gatenstructuur om atleten koel te houden tijdens intensieve trainingen. De nieuwe Light Jacket en Run M20 Short complimenteren de top voor een complete veelzijdige trainingsuitstraling, beide gemaakt van licht, gerecycled polyester voor ultiem comfort tijdens elke trainingsroutine.
 
 “Prestaties en stijl vormen de kern van elk stuk dat Adidas by Stella McCartney creëert, maar we geloven dat dit niet ten koste mag gaan van de planeet. Onze focus voor deze collectie was om stoffen te integreren die ons een stap dichterbij ons toekomstige doel van hoogwaardige, duurzame prestatieslijtage brengen, “legt Stella McCartney uit.
 
Naast de lancering van de collectie onthult adidas van Stella McCartney de Canadese muzikant Grimes, de ster van de collectiecampagne.

Nieuws Online Magazine