Adidas by Stella McCartney

Adidas by Stella McCartney blijft grenzen verleggen

Adidas by Stella McCartney blijft grenzen verleggen

Adidas by Stella McCartney blijft grenzen verleggen in prestatieslijtage met de Spring / Summer 20-collectie. Geïnspireerd door het collectief van de volgende generatie atleten, combineert de nieuwe seizoenskleding klassieke prestaties met een innovatief ontwerp.

De SS20-collectie heeft een frisse kijk op iconische trainingslooks in twee nieuwe capsules: Club Collective en Boxfit. Beide bevatten een combinatie van hoogwaardige trainingsbenodigdheden die stijl en sport naadloos combineren en die zijn ontworpen om alle soorten bewegingen te ondersteunen.

De ontwerpinspiratie van Club Collective doet denken aan de Londense clubscene van Stella McCartney’s jeugd, met een mix van trainingsbenodigdheden die zijn ontworpen om met het lichaam te stromen door dans en andere vormen van beweging. Een zachte, gedempte kleurenpallet met gedurfde en speelse prints, met ontspannen silhouetten die gemakkelijk gestileerde gelaagdheid bieden boven trainingskasten.

Hoogtepunten zijn onder meer:

De geweven alles-in-één jumpsuit, een ultralichte stof ontworpen in een overdreven silhouet waardoor het het perfecte stuk is voor gelaagdheid van de straat naar de sportschoolstudio
De oversized parka met print, gemaakt van 100% gerecycled polyester en waterafstotende stof om atleten te beschermen en klaar om de elementen te omarmen


De UltraBOOST 20-schoen is bijgewerkt met een nieuw silhouet gebouwd met de meest duurzame adidas tot nu toe van adidas, met primeblue® oceaanplastiek garen. De schoen heeft meer BoostTM dan ooit tevoren en biedt ongelooflijke energieteruggave bij elke stap.
Door gebruik te maken van de lange geschiedenis van adidas in boksen, gecombineerd met de moderne iteraties van boksstudio’s en de sport zelf, is de Boxfit-collectie het toonbeeld van stijl en prestaties. Deze kleding ondersteunt een hele reeks krachtige trainingen, buiten het boksen. Hoogtepunten zijn onder meer:

De trainingsbroek is gemaakt met een buitenlaag van biologisch katoen voor optimaal comfort, met een wijd uitlopend ontwerp dat knikt naar de kenmerkende stijl van Stella


De nieuwe boksschoenen zijn ultralichte gewatteerde schoenen met rubberen buitenzolen die de vloer vastgrijpen voor een sterke, stabiele voet in de ring. Met suède overlays die de voet omwikkelen voor extra ondersteuning tijdens elke beweging


De windbestendige Adizero-shorts gemaakt van lichtgewicht geweven stof bieden optimaal comfort voor optimale loopprestaties
“De samenwerking tussen adidas en Stella McCartney begon 15 jaar geleden en is trouw gebleven aan het leveren van de beste prestatieslijtage door een fashionlens. dit seizoen viert mijn favoriete klassieke trainingslook met bijgewerkte ontwerpaanpassingen voor de volgende generatie.

De collectie is ook een eerbetoon aan de allereerste adidas by Stella McCartney-collectie, met bijgewerkte hero-prints, silhouetten en kleuren uit het verleden van de collectie, “legt Stella McCartney uit.

De campagne Lente / Zomer 20 bevat een divers collectief van individuen van over de hele wereld, waaronder: Danser en kunstenaar Najla Gillam, Balletdanser Parker Hit Hill en Teen martial arts-kampioen Mona Guba. Elk omvat kracht en creativiteit in verschillende vormen en toont de kracht van het omarmen van gevarieerde trainingen.

Bepaalde stukken uit de adidas by Stella McCartney SS20-collectie zijn vanaf 15 januari 2020 online beschikbaar op adidas.com en stellamccartney.com met extra items die later in het seizoen worden gelanceerd.